Back to All Events

SALONEN // Gud holder sine løfter

  • Københavnerkirken 17 Rømersgade København K, 1362 Denmark (map)

 Gud holder sine løfter” v. Peter Techow

Bibeltekst: Første Mosebog kapitel 15


Nu åbner SALONEN i Københavnerkirken. Ønsket er at få mere god og dybdegående bibelundervisning med plads til samtale og samtidig skabe fællesskab og sammenhold på tværs af alle aldersgrupper i kirken.

I dette forår, vil Peter, med udgangspunkt i beretningerne om Abraham, komme med en opbyggelig undervisning under nedenstående temaer.

Som lovet tidligere vil vi i februar komme med en undervisning om kvinder og mænds roller og tjenester i menigheden. Denne aften vil give indblik i Bibelens overordnede og livsbekræftende vision for mænd og kvinder og dykke ned i konkrete tekster, som danner fundamentet for Københavnerkirkens syn på mænds og kvinders rolle.

Endelig slutter vi af med en dejlig sommerafslutning, når vi når juni.

I løbet af aftnerne vil der blive god lejlighed til samtale, spørgsmål, vidnesbyrd og bøn.

Aftnerne vil begynde med fællesspisning af medbragt mad kl. 18.00. For alle, der gerne vil have en sandwich, kan man betale 50 kr. via MobilePay til nummer 4252 8755 – senest kl. 16.00 den pågældende dag!? Skriv: Navn + ønsket sandwich: Okse, Kylling-bacon eller Parma. Så sørger vi for, at den er klar, når du kommer.

Selve programmet begynder kl. 18.30 og slutter senest kl. 20.00. Herefter vil der blive serveret kaffe til dem, der måtte have tid og lyst til at hænge ud lidt længere.

Vi har i dette forår lagt Salonen på forskellige ugedage, så det forhåbentlig ikke er hver gang, man skal melde afbud til noget andet, hvis man har en fast ugedag besat. Henimod sommer vil vi så evaluere, og lægge en plan for efteråret med flere undervisere fra både indenfor og udenfor menigheden, måske en fast ugedag eller alle andre gode tanker og ideer, som kommer i spil.

Vi glæder os til at mødes med jer i SALONEN. Og håber I vil prioritere det og med det samme sætte kryds i kalenderen – for fællesskabets og jeres egen skyld.


Earlier Event: January 23
Gudstjeneste og Slaraffenland for børn
Later Event: January 30
Gudstjeneste og Slaraffenland for børn